Szolgálati közlemény

2010.09.18. 13:02

Drága Látogató!

Legyél leshatáron, mert annyira jó hírekkel szolgálok ma, hogy előre láthatóan 10-15%-ot fognak erősödni a blog részvényei, (a következő kereskedési napon).

Felhívom becses figyelmed, hogy a héten kicsit újraértelmeztem a cimkefelhő értelmét blogom esetében és úgy határoztam, hogy kiegészítem egy új opcióval. Ugye voltál már olyan helyzetben, hogy szinte elmeháborúba kergetett egy szó, de sehogy sem akart az eszedbe érkezni? Ennek vége! Ezennel életbe lépett a betűrendi sorolás!!! Megtalálható oldalt, a Cimkék doboz elején.

Más. Egy kicsit frissítettem a Naptárium kinézetén. Ha kedvet kapsz hozzá és hasonlót szeretnél, bökj ide.

Egyúttal kiderült, hogy a kontárkodásom folytán megsérült a sablonom kódja és InternetExplorer-ben a blog világvége hangulatot árasztott. Ennek is vége, de sajnos a blog ettől még nem működik göröngymentesen ebben a böngészőben. Úgyhogy minden mást ajánlok, csak ne IE.

minden jót
cámpuszmadár

A bejegyzés trackback címe:

https://mondtakvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr532305263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása